Hoge Ven week

Van maandag 16 t/m vrijdag 20 mei is het Hoge Ven week! Tijdens de Hoge Ven week vieren we iedere dag op een unieke manier dat wij samen de Hoge Ven zijn. Bij sommige activiteiten zijn ouders, opa’s & oma’s van harte welkom. Hieronder kunt u er meer over lezen.

Maandag 16 mei
Op de Kiss&Ride wordt de Hoge Ven vlag gehesen met alle namen van de kinderen en medewerkers van de Hoge Ven erop. Aansluitend verzorgt juf Debby samen met groep 8 een sportieve dans waarbij iedereen mee mag doen. 

Dinsdag 17 mei
Voor de groepen 1-2 hebben we 2 leuke springkussen klaar staan. De groepen 3 t/m 8 mogen zich lekker uitleven op een stormbaan. Via de groepsleerkracht wordt er nog een oproep gedaan voor hulp tijdens deze activiteit.

Woensdag 18 mei
Opa’s en oma’s en ouders worden door de groepsleerkrachten uitgenodigd om op school te komen om met de kinderen gezelschapsspelletjes te spelen. Deze dag gaan we ook een groepsfoto maken met alle kinderen en medewerkers van de Hoge Ven.
 

Donderdag 19 mei
Vandaag is er voor het eerst in de geschiedenis van de Hoge Ven een schooldisco. De meesters en juffen zijn vandaag de dj’s. De kinderen mogen deze dag feestelijk gekleed naar school toe komen. Na afloop van de disco krijgen alle kinderen een lekker ijsje.

Vrijdag 20 mei
De Hoge Ven week wordt afgesloten met spetterende optredens van de kinderen tijdens het Open Podium.
Hierbij zijn ouders, opa’s en oma’s van harte welkom! Er zijn 2 rondes optredens. De 1e ronde is van 9.00-10.00 en de 2e ronde van 11.00-12.00 uur.
 

De kinderen van groep 4 t/m 8 die de afgelopen periode muziekles hebben gehad, zullen laten zien en horen wat ze geleerd hebben tijdens de muziekpresentatie. Het schoolorkest geeft ook een klein concert.

HOGE VEN WEEK (1) HOGE VEN WEEK (1)