Nieuws van de Hoge Ven!

Beste ouders.

Bij deze weer een bericht met 4 onderwerpen:

- 10-minutengesprekken

- Tevredenheidsonderzoek

- Intocht Sinterklaas

- Voorspeelavond Harmonie

 

10-minutengesprekken.

Op 21 en 27 november is het weer tijd voor de 10-minutengesprekken voor de groepen 3 t/m 8. U heeft al de melding gekregen dat u zich daarvoor in kunt schrijven, of de melding volgt spoedig. Wij vragen u het bijgevoegde formulier, het liefst samen met uw kind, in te vullen en deze vóór het gesprek bij de leerkracht in te leveren. Dit formulier geeft input voor het gesprek. We zien u graag samen met uw kind (vanaf groep 5) op het gesprek verschijnen. 

Tevredenheidsonderzoek

Om te weten te komen hoe u over de Hoge Ven denkt, welke tops en tips u heeft, vragen we u mee te doen aan ons tevredenheidsonderzoek. Binnenkort ontvangt u een lin om mee te doen. 

Ook de kinderen vanaf groep 5 en de medewerkers van de Hoge Ven doen mee. Zo krijgen we een zo breed mogelijk beeld van de Hoge Ven.

Als de uitslag binnen is zullen we u daarvan op de hoogte stellen. 

 

Intocht Sinterklaas

Het is bijna zover, Sinterklaas komt naar Warmenhuizen! in de bijgevoegde brief vindt u daar meer informatie over.

 

Voorspeelavond Harmonie DSV

Vanaf september hebben de kinderen van de groepen 4 en 5 blokfluit- of trompetles  gehad van Betty Bakker. Na de herfstvakantie heeft Wilma Beers de kinderen van groep 6  lesgegeven  op de klarinet of saxofoon.

Op dinsdagavond 19 november a.s. worden de ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s uitgenodigd om te horen wat de kinderen tijdens deze lessen hebben geleerd.
De voorspeelavond is in de centrale ruimte van de school  en begint om 19.00 uur, de presentatie duurt tot ongeveer 19.45 uur.

Wij rekenen erop dat uw zoon/dochter hierbij aanwezig zal zijn.
Als uw kind niet aanwezig kan zijn dan stellen wij het op prijs als u dit meldt bij  de leerkracht of via de mail bij Hanny Blankendaal van de harmonie,  ahmblankendaal@gmail.com

Heeft uw kind na het volgen van deze lessen belangstelling voor het volgen  van muziekles, dan kunt u contact opnemen met Femie Ooijevaar,  j-ooijevaar@quicknet.nl  of met Hanny Blankendaal, ahmblankendaal@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Femie Ooijevaar en Hanny Blankendaal, harmonie DSV

tevredenheidsonderzoek tevredenheidsonderzoek
sinterklaas sinterklaas