Sporten voor iedereen

Sporten is leuk. Sporten is gezond. Sport verbroedert. Door samen met anderen te sporten, ontmoeten kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en leren ze om te gaan met regels.

Stichting Jeugdsport Warmenhuizen

Sporten is leuk. Sporten is gezond. Sport verbroedert. Door samen met anderen te sporten, ontmoeten kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en leren ze om te gaan met regels.

Sporten is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Soms is geldgebrek de reden om geen lid te kunnen worden van een sportvereniging. Stichting Jeugd Sport Warmenhuizen biedt voor deze kinderen uit Warmenhuizen dé oplossing. Door middel van financiële ondersteuning wordt het mogelijk gemaakt deze kinderen aan het sporten te krijgen.

1) Wilt uw kind sporten?
2) Is dit voor u een te grote uitgave?
3) Wilt u uw kind een groot plezier doen?

3 keer JA? Meld dan uw kind(eren) aan via onze website: www.jeugdsport-warmenhuizen.nl (https://www.jeugdsport-warmenhuizen.nl)

Twijfelt u? Niet doen!

De voordelen zijn eindeloos voor uw kind. Sporten geeft een kind meer zelfvertrouwen en is bovendien gezond. Uw aanvraag wordt met zorg behandeld en uw privacy is gewaarborgd.

Werkwijze

De stichting betaalt het lidmaatschap van één sport(vereniging) naar keuze binnen de gemeente Harenkarspel, plus de benodigdheden voor de gekozen sport tot een maximaal bedrag van € 250 per jaar. Voorbeelden van sporten zijn: voetbal, volleybal, atletiek, gym, judo, tennis etc. Ook het volgen van zwemles kan hiervoor gebruikt worden.

Het is nu ook mogelijk om een financiële vergoeding aan te vragen voor jeugdige sporttalenten!!

Voor verdere informatie: www.jeugdsport-warmenhuizen.nl (https://www.jeugdsport-warmenhuizen.nl) Marco van Rossum 06-229 40 366, Martijn Schipper 06-502 64 797 of per email: jeugdsportwarmenhuizen@gmail.com (mailto:jeugdsportwarmenhuizen@gmail.com)

Meedoen Schagen

Ieder kind wil graag sporten, maar dat is niet voor ieder kind mogelijk. In gezinnen met een laag inkomen is er vaak geen geld voor. Daarom is ‘Meedoen Schagen’ in het leven geroepen zodat alle kinderen in de gemeente Schagen aan leuke sporten kunnen meedoen. De regeling is er speciaal voor gezinnen met een laag inkomen en schoolgaande kinderen. Zij krijgen geld van de gemeente waarmee ze sportlessen kunnen inkopen in de webshop: www.meedoenschagen.nl

Elke vereniging kan hier natuurlijk ook sportlessen aanbieden: van tafeltennis tot voetbal, van handbal tot zwemles.

Meer info: www.meedoenschagen.nl (https://www.meedoenschagen.nl)

f.jwwb.nl_public_w_t_s_temp-ptchkmdcjyckrsziyxbt_tcpoav_2016-logoJeugdSportWarmenhuizen-3 f.jwwb.nl_public_w_t_s_temp-ptchkmdcjyckrsziyxbt_tcpoav_2016-logoJeugdSportWarmenhuizen-3