4 juni komt de schoolfotograaf!

ingevoerd op 22-05-2018

Beste ouders/verzorgers,

 

Maandag 4 juni a.s. komt de schoolfotograaf bij ons op school.

Er worden groepsfoto´s, portretfoto´s en familiefoto´s gemaakt. Vanaf dit jaar hoeft een school geen keuze meer te maken voor een kleur achtergrond. Alles wordt door de schoolfotograaf gefotografeerd voor een “greenscreen”. Via de website kunnen ouders dan zelf hun achtergrond kiezen! 

Wat ook nieuw is dat per leerling 2 verschillende poses gefotografeerd wordt. Dat is een portretfoto en een half-totaal opname.  De pose is via de site van schoolfoto.nl zelf uit te snijden.

De familiefoto’s van de kinderen waarvan alle kinderen op de basisschool zitten worden over de gehele dag gemaakt.

Heeft u een kind dat (nog) niet bij ons op school zit, dan kunt u tussen 12.00 en 13.15 uur of tussen 15.15 en 16.00 uur op school terecht om een familiefoto te laten maken. Hiervoor hangt vanaf 28 mei een intekenlijst op het prikbord bij de administratie. Op de intekenlijst kunt u een tijd kiezen om deze foto te laten maken.

De fotografen worden geassisteerd door leden van de OC. Deze halen de kinderen uit de klas en zorgen ervoor dat de kinderen met een schoon gezicht en rechte kleren op de foto gaan.

Via onderstaande link leest u hoe schoolfoto.nl omgaat met de persoonsgegevens van onze leerlingen:

AVG-wetgeving inzake de schoolfotograaf (https://www.hogeven.nl/nw-31562-7-3690187/nieuws/avg-wetgeving_inzake_schoolfotograaf.html?page=0)

We kijken uit naar een geslaagde fotosessie!

 

Met vriendelijke groet,

 

Oudercommissie Hoge Ven

schoolfoto schoolfoto