Vooraankondiging: Hoge Ven week

ingevoerd op 14-02-2018

De laatste week voor de meivakantie zal verbondenheid op de Hoge Ven centraal staan.  School, ouders, leerlingen en de omgeving werken samen om deze week vorm te geven.

 

Op dinsdag 24 april wordt de Hoge Ven website officieel gelanceerd. Voorafgaand danst en zingt het demoteam samen met alle kinderen het Hoge Ven lied.

 

Op woensdag 25 april nodigen we alle betrokkenen uit de omgeving uit voor het Hoge Ven Festival. Het festival wordt o.a. georganiseerd door leerlingen uit groep 8. Tijdens het festival opent de school haar deuren en  is er van alles te beleven en te doen voor en door kinderen, ouders, bedrijven en andere belangstellenden  uit de omgeving van Warmenhuizen. Op het hoofdpodium zullen een aantal optredens te bewonderen zijn, waaronder de band ‘Schools out’ (not so loud!). Daarnaast zijn er ook activiteiten op een kleiner podium, in lokalen of op de leerpleinen. Ouders en kinderen die hun talent willen laten zien, of een  bijdrage willen leveren in de vorm van een workshop, kunnen zich opgeven bij Kees Overmeijer: kees@obstorenven.nl

 

Donderdag 25 april sluiten we de Hoge Ven week sportief af met de Hoge Ven Spelen. De commissie is al begonnen met de voorbereidingen, nadere informatie over de invulling van deze dag volgt.

Logo Hoge Ven Logo Hoge Ven