Team Hoge Ven speelt Kerstmusical!

Een Kerstfeest voor jong en oud

Op vrijdag 15 december 2017 is er wel een heel bijzonder Kerstfeest op de Hoge Ven. Het team speelt een Kerstmusical! Deze is voor alle kinderen, ouders en overige belangstellenden gratis te bezoeken. 

Inhoud: ’Kerst met Ubuntu’
Het is bijna Kerstmis en iedereen is druk met de voorbereidingen voor dit feest. Ook in het dorpje waar dit verhaal zich afspeelt. Het is een kleine, gezellige plaats (of wijk), waar de mensen elkaar kennen en betrokken zijn bij alle gebeurtenissen in hun omgeving. Een paar dagen voor Kerstmis gebeurt er iets onverwachts. Er verschijnt een onbekende in het dorp. Hij trekt een kar met zich mee met zijn hele ‘hebben en houden’. Hij stelt zich voor als professor Ubuntu en zet midden op het plein een tent neer, vastbesloten om hier het kerstfeest te vieren. De omwonenden bekijken het met gemengde gevoelens. Want wie is deze vreemdeling? Wat wil hij en waarom heeft hij hun plaats uitgekozen? De een wil hem weg hebben, bang voor het onbekende. Een ander vindt het juist gezellig dat hij er is. Eén ding is duidelijk: zijn aanwezigheid zorgt ervoor dat het een heel bijzondere kerst wordt, voor iedereen!

 

Voorstellingen
Op vrijdag 15 december as. zijn er 4 voorstellingen, locatie theaterzaal Hoge Ven:
-15.00 uur
-16.30 uur
-18.45 uur
-20.00 uur

Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en is bedoeld voor ouders, samen met hun kinderen. U heeft en houdt dus zelf de verantwoording over uw kind(eren) gedurende de voorstelling. En dat is de moeite waard: Het stuk is echt geschreven voor kinderen én volwassenen.

 

Hoe komt u aan (gratis!) entreekaartjes?
U krijgt uitsluitend toegang tot de voorstelling op vertoon van entreekaarten. Deze kaartjes kunnen, aan de balie bij de directiekamer, worden afgehaald op de volgende dagen:
- Donderdag 7 december van 8.30 uur – 9.00 uur;
- Vrijdag 8 december van 8.30 - 9.00 uur en van 12.30 - 13.00 uur; 
- Maandag 11 december van 8.30 - 9.00 uur. 

Om te voorkomen dat kinderen zelfstandig het aantal kaarten bepalen, vragen wij u om – als u besluit om uw kind de kaarten te laten afhalen – de bestelling schriftelijk aan ze mee te geven.Download het bestelformulier hier (http://hogeven.schoolkrijtje.nl/dl-31562-7-78758/download/bestelformulier_kerstmusical_2017.html)

Voor elke voorstelling is het aantal kaarten natuurlijk beperkt tot het aantal beschikbare plaatsen. Het is daarom handig om naast een eerste tijdsvoorkeur ook een tweede voorhanden te hebben.

 

Contact
Heeft u vragen over de musical, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mail naar: directie@basisschooldedoorbraak.nl of directie@obstorenven.nl
Of bel naar: 0226-392673 of 0226-391726

 

We zouden het leuk vinden als er veel kinderen, ouders, opa’s/oma’s en overige belangstellenden komen kijken. Graag tot 15 december!


Het team van De Hoge Ven

A3 Poster Kerst met ubuntu_LR-page-001 A3 Poster Kerst met ubuntu_LR-page-001